EcoNat: magazinul tau de produse ecologice, naturale, bio

Cos de cumparaturi

Cos de cumparaturi

Politica de confidentialitate

Prin prezenta Politica de Confidentialitate, ECONAT isi propune sa informeze toate partile interesate cu privire la modul in care colecteaza, proceseaza, stocheaza si imparte cu terti datele personale ale vizitatorilor acestui site.

Pentru mai multe detalii despre aceasta Politica de Confidentialitate, incluzand solicitari privind respectarea drepturilor dvs va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau prin intermediul datelor prezentate in sectiunea Contact.

ECONAT isi asuma angajamentul sa protejeze datele personale, viata privata si drepturile clietilor sau potentialilor sai clienti in conformitate cu legislatia in vigoare.

Functionand ca un magazin online, ECONAT are nevoie de colectarea anumitor date personale ca parte a modelului specific de functionare a acestei activitati.

Din categoria datelor personale face parte orice tip de date prin care o persoana poate fi identificata. Pe langa anumite date personale ECONAT poate colecta si o serie de date anonime.

ECONAT va colecta doar acele date personale necesare desfasurarii in conditii normale si legale a activitatii sale, le va folosi exclusiv in acest scop si pe o durata de timp adecvata acestuia.

Datele pe care le colectam pot fi atat personale cat si anonime si se pot grupa in mai multe categorii:

– date privind identitatea: numele si prenumele (necesare pentru facturare)

– date de contact: adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, nr de telefon (necesare pentru facturare, livrare si comunicare)

– date financiare: contul bancar (in cazul efectuarii platilor prin transfer bancar)

– date tehnice: IP, browser incluzand versiune si plugin-uri, sistem de operare, tip de dispozitiv folosit pentru navigare, furnizor servicii internet, locatie, limba (necesare pentru statisitici si imbunatatirea experientei de utilizare a siteului)

– date privind utilizarea siteului: istoricul de navigare, comenzile efectuate, componenta cosului de cumparaturi

– date privind profilul: numele de utilizator si parola (criptata)

– date privind preferintele de marketing si comunicare

In cazul in care nu doriti sau nu puteti sa ne furnizati datele necesare desfasurarii in conditii normale si legale a activitatii noastre, am putea fi nevoiti sa anulam orice obligatie privind furnizarea de produse si servicii catre dvs, urmand sa va informam in mod corespunzator cu privire la aceasta.

Colectarea datelor se poate face prin urmatoarele metode:

– prin interactiune directa: completarea formularelor de pe site, telefonic, prin email, posta sau alte mijloace. Aceasta poate avea loc atunci cand efectuati o comanda, va inregistrati ca utilizator, lasati un comentariu sau o recenzie de produs, cereti informatii cu privire la produsele si serviciile oferite, va abonati la newsletter, doriti sa fiti notificat cu privire la schimbarile de stoc sau de pret, etc.

– automat: atunci cand navigati pe site, in functie de setarile de anonimitate de pe dispozitivul dvs putem colecta o serie de date cu ajutorul cookie-urilor, log-urilor de pe server sau altor tehnologii.

Colectarea si utilizarea datelor personale se va face in mod legal, doar cu consimtamantul dvs, in scopul indeplinirii obligatiilor sau intereselor noastre legitime. Datele considerate anonime pot fi colectate si folosite si fara consimtamantul explicit, acolo unde este necesar sau permis de lege.

In scopul asigurarii protectiei datelor personale am conceput o politica interna de securitate care sa previna pierderea accidentala, accesul neautorizat, alterarea sau divulgarea acestora. Orice incident de securitate va fi raportat imediat catre autoritatile competente si persoanele in cauza.

Pentru indeplinirea obligatiilor contractuale si legale, datele personale pot fi accesate si de catre terti, in conditiile protejarii lor conform legii si numai in scopul specificat, dupa cum urmeaza:

– furnizorul serviciilor de gazduire site

– furnizorul serviciilor de facturare

– furnizorul serviciilor de contabilitate

– furnizorul serviciilor de transport

– furnizorul serviciilor de plata

– furnizorul serviciilor de marketing

Responsabilitatea folosirii si protectiei datelor personale pe durata in care acestea se afla in posesia tertilor cade exclusiv in sarcina acestora, conform politicilor proprii si dispozitiilor legale.

Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru indeplinirea obligatiilor legale si a scopului in care au fost colectate.

DREPTURI LEGALE

In cazul in care detinem datele dvs personale aveti urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces, prin care puteti solicita o copie a datelor pe care le detinem si verifica legalitatea procesarii acestora

– dreptul de modificare, in cazul in care acestea nu mai corespund realitatii

– dreptul de stergere, in cazul in care nu mai exista un motiv intemeiat pentru detinerea acestora sau in conformitate cu dispozitiile legale

– dreptul de contestare a temeiului in care detinem datele dvs personale

– dreptul de restrictie a procesarii datelor personale, in cazul in care nu mai exista un motiv intemeiat pentru detinerea lor dar nu doriti totusi stergerea definitiva a acestora

– dreptul de a solicita transferul datelor personale catre dvs sau o entitate terta

– dreptul de retragere a consimtamantului pentru utilizarea datelor personale, in caz ca nu contravine altor dispozitii legale.

NEWSLETTER

Vreau sa primesc noutati

[wysija_form id='1']

In acest magazin gasiti o gama larga de produse bio pentru intreaga familie, de la alimente de baza sau suplimente alimentare pana la cosmetice, detergenti si seminte pentru germinat...