EcoNat: magazinul tau de produse ecologice, naturale, bio

Cos de cumparaturi

Cos de cumparaturi

Returnari

Conform prevedrilor OUG nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cumparatorul are dreptul ca in termen de 14 zile de la receptia bunurilor sa renunte la achizitie, fara a invoca niciun motiv.

In acest sens, cumparatorul va prezenta o cerere cu privire la intentia sa de retragere din contract, pe care o va expedia catre vanzator prin Posta (cu confirmare de primire), Curier rapid sau prin mijloace electronice.

Bunurile returnate trebuie sa fie in aceasi stare in care au fost primite, sigilate, intacte si functionale. Alimentele desigilate sau cu termen de valabilitate scurt (perisabile) nu pot fi returnate, conform legii.

Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate de catre cumparator, care poate alege cea mai convenabila metoda de transport. Bunurile fragile se vor ambala corespunzator, de integritatea acestora pe durata transportului raspunzand prestatorul serviciului.

In cazul receptionarii in buna stare a produselor returnate, in termen de maxim 14 zile vanzatorul va rambursa cumparatorului contravaloarea acestora. Metoda preferabila de ramburs este prin transfer bancar, insa daca aceasta nu este posibila se va alege alta metoda legala.

Vanzatorul are dreptul ca in situatia in care considera ca actiunile cumparatorului au fost intreprinse cu rea intentie, sa solicite daune interese de la acesta, in conditiile legii.

Pentru mai multe detalii privind drepturile si obligatiile partilor din contractul de vanzare-cumparare va rugam sa consultati rubrica Termeni si conditii sau sa apelati la Datele de contact.

NEWSLETTER

Vreau sa primesc noutati

[wysija_form id='1']

In acest magazin gasiti o gama larga de produse bio pentru intreaga familie, de la alimente de baza sau suplimente alimentare pana la cosmetice, detergenti si seminte pentru germinat...